گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ترامپ: منم ژاکلین دارم؛ اما اسمش ملانیا است!

رئیس‌جمهور آمریکا همسرش ملانیا را با «ژاکلین کندی اوناسیس» بانوی اول سابق این کشور مقایسه کرد و گفت: «ما هم ژاکلین خودمان را داریم. امروز، او ملانیا نامیده می‌شود».
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 15
کد خبر: ۱۳۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه خبری هیل، دونالد ترامپ،رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تصمیم خود برای تغییر رنگ‌آمیزی هواپیما‌های جدید ایر فورس وان با رنگ‌های قرمز، آبی و سفید به جای طراحی آبی و سفید (رنگ پیشین آن) که مربوط به زمان جان اف کندی، رئیس جمهور سابق آمریکا است، ملانیا را با همسر رئیس جمهور پیشین این کشور مقایسه کرد.

 

ترامپ در این باره گفت: آن (طراحی) ژاکلین بود و خوب بود. اما ما هم امروز ژاکلین خودمان را داریم. اسمش ملانیا است. ملانیا. ما او را ملانیا تی (ترامپ) صدا می‌زنیم. رئیس جمهور آمریکا گفت بانوی اول در میان حامیان او بسیار محبوب است و بخشی از این محبوبیت به نحوی به لباس پوشیدن او برمی‌گردد. ترامپ گفت زمانی که من برای سخنرانی به میان جمعیت انبوهی می‌روم، می‌دانید که جمعیت عظیمی داریم که بنر‌هایی را در دست دارند که روی آن نوشته است ما بانوی اول را دوست داریم.

 

جان اف کندی و همسرش در دهه ۶۰ میلادی رنگ و طراحی فعلی هواپیما‌های ایر فورس وان را انتخاب کردند. ایرفورس وان شامل دو هواپیما است. اولین جت رسمی در سال ۱۹۵۹ در زمان ریاست‌جمهوری دوایت آیزنهاور پرواز کرد و رنگ آن قرمز و طلایی بود. جان اف کندی در دوران ریاست‌جمهوری خود رنگ آن را به سفید و آبی تغییر داد که از آن زمان به این شکل باقی مانده است.

 

منتقدان از ساخت هواپیمای جدید و هزینه بالای آن انتقاد کرده‌اند. در شبکه‌های اجتماعی همچنین به رنگ هواپیمای جدید ایرفورس وان اشاره شده که با تغییرات جدید هم‌رنگ هواپیمای ریاست‌جمهوری روسیه خواهد بود. هواپیمای رسمی چین و فرانسه هم قرمز، سفید و آبی است. برخی رسانه‌ها پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کردند ترامپ خواهان آن است تا این هواپیما از رنگی که ژاکلین کندی برای آن انتخاب کرده فاصله بگیرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 

ارسال نظر